До уваги науково-педагогічних працівників!

Анонси університету

Міжнародне наукове співтовариство Імені Міхала Балудянського запрошує вас 11-16 квітня 2019 року пройти наукове стажування «ЄВРОПЕЙСЬКА ОСВІТА В КОНТЕКСТІ СТАЛОГО РОЗВИТКУ: ПЕРЕДОВИЙ ДОСВІД ТА ГЛОБАЛЬНІ ТЕНДЕНЦІЇ».

До уваги науково-педагогічних працівників!

За результатами стажування учасники отримають сертифікат (120 годин). Передбачається публікація статті в науковому журналі «SCIENTIFIC LETTERS OF ACADEMIC SOCIETY OF MICHAL BALUDANSKY» в рамках стажування.

Для участі необхідно зареєструватися, надіславши заявку та скан першого розвороту закордонного паспорту на електронну адресу: yana.absalyamova@ukr.net. Назва файлів повинна відповідати прізвищу учасника латиницею (напр., Ivanenko; Ivanenko_Pasport).

Дедлайн реєстрації – 3 лютого 2019 р. Зареєстровані отримають інструкції щодо подальших дій.

Організаційний внесок: 270 євро (100 євро – попередня оплата за бронювання готелів та транспорту – сплачується у Києві до 15 лютого; 170 євро сплачується під час реєстрації в м. Банська Бистриця).
Транспорт, проживання у двомісних номерах, пів-пансіон, оглядові екскурсії вищезазначеними містам , оплата конференц-зали, а також витрати водія та супровідної особи розраховані виходячи з кількості 53 учасників стажування.

Для публікації статті в науковому журналі «SCIENTIFIC LETTERS OF ACADEMIC SOCIETY OF MICHAL BALUDANSKY» необхідно до 1 березня 2019 р. надіслати на вказану електронну адресу journal@asmiba.sk статтю. Мінімальний обсяг статті – 8 нормосторінок. Вартість нормосторінки – 2,5 євро. Оплата здійснюється під час стажування за умови прийняття статті до друку, про що автор буде повідомлений особисто.

За додатковою інформацією ви можете звертатися до координатора стажування: Абсалямова Яна Вадимівна, тел.: +380982361587, e-mail: yana.absalyamova@ukr.net.

 

 


977