Серед найшвидших дніпрян – курсант ДДУВС

Новини університету

У Дніпрі завершився Чемпіонат міста серед дорослих з легкої атлетики. Більше 200 спортсменів змагалися за перемогу на різних дистанціях.

Курсант другого курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Руслан Кордобан у змаганнях міського рівня брав участь уперше. Спортсмен успішно фінішував на двох дистанціях, 1500 та 3000 метрів, відповідно зайнявши 4 та 3 місця.

Серед найшвидших дніпрян – курсант ДДУВС

«Бігом на довгі дистанції почав займатися 2 роки тому, коли вступив до університету. До спорту ж був не байдужим з дитинства, з третього класу займався футболом. Якщо говорити про останні змагання, то, чесно кажучи, розраховував на кращий результат, просто так сталося, що переніс хворобу, через що взимку майже не тренувався», – розповідає Руслан Кордобан.

«Спортсмен показав гідний результат, особливо враховуючи той факт, що це його перша участь у змаганнях, де за перемогу боролися майстри спорту, справжні професіонали. Наша наступна мета – участь у командному чемпіонаті України з легкоатлетичного кросу в березні», – зазначив тренер, викладач кафедри спеціальної фізичної підготовки капітан поліції Сергій Петренко.

 

 


856