Курсанти ДДУВС цінують чоловічий спорт!

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ пройшли змагання із армреслінгу. У протистоянні взяли участь представники усіх факультетів закладу вищої освіти. Про результати змагань далі докладніше.

Курсанти ДДУВС цінують чоловічий спорт!

Змагання з армреслінгу, ініційовані кафедрою спеціальної фізичної підготовки, проходили на факультеті підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції.

За результатами протистояння у ваговій категорії до 67,5 кг перше місце посів Микита Тищенко. У ваговій категорії до 75 кг переможцем став Сергій Присяжний. У ваговій категорії до 82,5 кг перше місце виборов Олександр Рева. У ваговій категорії до 90 кг переміг Іван Пахомов. У ваговій категорії 90 кг і більше перше місце зайняв Віктор Завалипіч.

У командному заліку перемогу одержала команда юридичного факультету. Друге місце вибороли представники факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування. Третє місце посіла команда факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції.

Курсанти ДДУВС цінують чоловічий спорт!

Як зазначають на кафедрі спеціальної фізичної підготовки, спортсмени продемонстрували високий технічний рівень та справжню майстерність у ході змагань.

 

 


839