Здоровий спосіб життя у ДДУВС – це вже традиція!

Новини університету

Курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ влаштували день здоров’я. Майбутні правоохоронці з факультету економіко-правової безпеки та підготовки фахівців для органів досудового розслідування долучилися до акції «За здоровий спосіб життя». Як це було, в нашому матеріалі.

Здоровий спосіб життя у ДДУВС – це вже традиція!

Неділя. Прохолодний зимовий ранок. На плацу Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ уже вирує спортивне життя. В цей день небайдужі юнаки та дівчата зібралися біля закладу разом. Їхня мета – вкотре нагадати про важливість спорту та в цілому здорового способу життя.

Як розповідають курсанти ДДУВС, вирішили провести ранкову зарядку на противагу заядлим курцям та їхній цілковитій відмові від активного життя.

Здоровий спосіб життя у ДДУВС – це вже традиція!

«Зима вже майже закінчилася, а це означає, що нарешті можна займатися фізичними вправами на свіжому повітрі. Разом із товаришами це взагалі справжнє задоволення. Саме тому незважаючи на вихідний день та прохолодну погоду, ми зібралися тут, щоби влаштували акцію», – розповіла курсантка факультету економіко-правової безпеки Аліна Матвієнко.

 

 


865