І знову перемога

Новини університету

23-24 лютого у с. Піщанка Новомосковського району відбулися змагання «Кубок Дніпропетровської області з гирьового спорту у двоборстві серед дорослих, юнаків та ветеранів». Результат спортсменів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ – 5 медалей.

За призи приїхали поборотися 90 гирьовиків. Слід відзначити, що в минулому році на аналогічних змаганнях, взяло участь 70 спортсменів, що свідчить про ріст популярності прикладних видів спорту у нашому регіоні.

Курсанти ДДУВС боролись зі спортсменами, які вже здобули славу не тільки в межах України, а й на змаганнях міжнародного рівня, серед них срібні призери Чемпіонату Європи: Євген Павлючик, Михайло Лях та Руслан Момотов.

Не зважаючи на такий міцний потенціал команд-учасників, наші спортсмени не залишилися за межами п’єдесталу. Переможцем змагань у ваговій категорії до 90 кг став курсант факультету підготовки фахівців для підрозділів досудового розслідування Руслан Добровольський. Срібло здобули курсанти факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Сергій Панченко та Денис Швидь. Бронзовими призерами змагань стали курсант факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Олег Макеєв та курсант факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Владислав Космина.

І знову перемога

Бажаємо збірній університету подальших успіхів на Чемпіонаті обласної організації Товариства з гирьового спорту за програмою комплексних змагань «Динаміада-2019», який відбудеться 1 березня у Дніпрі.

І знову перемога

 

 


898