Премія облради – голосування триває! Серед потенційних преміантів – двоє викладачів ДДУВС

Новини університету

У цьому році претендентами на отримання премії за ініціативи голови Дніпропетровської обласної ради Гліба Пригунова стали двоє викладачів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Потенційною преміанткою у категорії «За досягнення в науковій та педагогічній діяльності» стала доцент кафедри загальноправових дисциплін юридичного факультету, кандидат юридичних наук Ольга Чепік-Трегубенко.

Премія облради – голосування триває! Серед потенційних преміантів – двоє викладачів ДДУВС

У категорії «За досягнення у спортивній діяльності, розвиток спортивного руху» отримати премію претендує завідувач кафедри спеціальної фізичної підготовки Віктор Богуславський – майстер спорту України, дворазовий бронзовий призер чемпіонату світу, спортивний суддя національної категорії.

Премія облради – голосування триває! Серед потенційних преміантів – двоє викладачів ДДУВС

Проведення конкурсу Премії проходить вже вчетверте. Його було ініційовано та започатковано головою обласної ради Глібом Пригуновим. Головна мета – це визнання і заохочення талановитої молоді, яка бере активну участь у розбудові області та всієї України. У кожній категорії можна обрати потенційного лідера лише один раз. У цьому році, після перевірки необхідних документів, кандидатами на отримання Премії стали 90 осіб. Цікаво, що найбільше конкуренції в категоріях за внесок у розвиток місцевого самоврядування та спортивного руху.

Проголосувати та дізнатися імена інших претендентів на здобуття премії можна до 31 березня включно за посиланням: https://oblrada.dp.gov.ua/vote/?fbclid=IwAR1FiO9agAWedUJx9qYzLIafm8N-957GcC86mITigHHEiDy7zPuM-iH_Eyk Тож, саме Вам вирішувати, хто із молодих та активних мешканців Дніпропетровщини отримає головну винагороду у розмірі 15 тисяч гривень!

 

 


763