Розумні, амбітні та талановиті

Новини університету

Команда Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ взяла участь у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю «Правознавство», яка проходила у м. Запоріжжі на базі Запорізького національного університету.

В олімпіаді взяли участь команди 55 вищих навчальних закладів з усієї України. Команду ДДУВС представляли курсантка 2 курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Юлія Мостіпан, курсантка 3 курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Дар’я Горелік та курсантка 3 курсу факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Вікторія Іщенко.

Розумні, амбітні та талановиті

Між командами розгорнулася справжня запекла інтелектуальна боротьба, у якій представники ДДУВС продемонстрували гідний результат, чим завдячують викладачам кафедри цивільного права та процесу.

Нашу команду особисто привітав проректор Запорізького національного університету з наукової роботи, доктор історичних наук, професор Геннадій Васильчук, який зауважив, що майбутнє української поліції в надійних руках.

Розумні, амбітні та талановиті

 

 


683