Розпочалась реєстрація для складання ЄВІ з іноземної мови та ЄФВВ з права та ТЗНПК для вступу за спеціальністю «Право»

Анонси університету

13 травня на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ стартувала реєстрація для складання єдиного вступного іспиту з іноземної мови та єдиного фахового вступного випробування з права та тесту загальної навчальної правничої компетентності.

Розпочалась реєстрація для складання ЄВІ з іноземної мови та ЄФВВ з права та ТЗНПК для вступу за спеціальністю «Право»

Реєстрація триватиме до 3 червня. Для вступу на основі іншої спеціальності документи приймаються до 30 травня.
Для вступу на навчання для здобуття освітнього ступеня «Магістр» за спеціальностями «Психологія», «Економіка», «Публічне управління та адміністрування» реєстрація на ЄВІ з іноземної мови здійснюється з 13 травня до 3 червня (особи, які мають освітній ступінь «Магістр» та ОКР «Спеціаліст», складають іспит з іноземної мови на базі ДДУВС).

Вступників реєструє приймальна комісія Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, яка працює за адресою: м. Дніпро, пр. Гагаріна, 26, тел.: 0562-36-08-00, 099-772-17-05, 073-168-39-55.

Для реєстрації при собі мати:

• документ, що посвідчує особу;

• дані документа про здобутий ступінь вищої освіти (освітньо-кваліфікаційний рівень) або дані довідки щодо планового строку завершення навчання та отримання диплома, виданої за місцем навчання (для осіб, які завершують навчання у рік проведення вступних випробувань);

• ідентифікаційний номер фізичної особи;

• фото 3х4 – 2 шт.

 

 


675