Перспективний міжнародний проект на впевненому старті своєї реалізації

Новини університету

Сьогодні в Києві відбулося підписання угоди про співпрацю між Дніпропетровським державним університетом внутрішніх справ та Міністерством закордонних справ Республіки Болгарія. Підписантами з обох сторін виступили ректор ДДУВС полковник поліції Андрій Фоменко та Надзвичайний та Повноважний Посол Республіки Болгарія в Україні Костадін Коджабашев. Про перспективи співробітництва – докладніше у матеріалі.

Перспективний міжнародний проект на впевненому старті своєї реалізації

Проект «Тактика застосування вогнепальної зброї під час моделювання ситуацій службово-бойової діяльності з використанням досвіду Болгарії для підтримання безпеки» офіційно запрацював.

Як зазначають ініціатори підписання угоди, ключовою метою проекту є розвиток та вдосконалення системи підготовки поліцейських, відпрацювання навичок застосування вогнепальної зброї в надзвичайних ситуаціях. У ході реалізації проекту передбачається також моделювання ситуацій із застосування сили при охороні громадського порядку.

Серед головних перспектив подальшого співробітництва – обмін досвідом у тактичній та вогневій підготовці поліцейських.

Перспективний міжнародний проект на впевненому старті своєї реалізації

Проект буде фінансуватися Міністерством закордонних справ Республіки Болгарія. Він покликаний вдосконалити розвиток системи підготовки поліцейських в Україні, завдяки використанню досвіду спеціалістів з Болгарії, а також оптимізувати навчальний процес у відповідності з міжнародними стандартами.

 

 


888