Поліцейський хортинг: перемога у представника ДДУВС!

Новини університету

Нещодавно у Бердянську проходив Кубок України з поліцейського хортингу. У триденному чемпіонаті за перемогу боровся і представник Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Докладніше про результати – у матеріалі.

Поліцейський хортинг: перемога у представника ДДУВС!

У змаганнях взяло участь понад 100 спортсменів із 11 областей України. Звання найкращого виборювали як професійні спортсмени, так і співробітники різних силових структур. Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ представляв старший викладач кафедри спеціальної фізичної підготовки Олег Завістовський.

За результатами змагань спортсмен здобув абсолютну перемогу. Як розповідає викладач, ключовою метою турніру є обмін досвідом у системі Міністерства внутрішніх справ, вдосконалення злагодженої роботи між відомствами.

«Змагання проходили на достатньо високому професійному рівні. Я особисто своїм результатом задоволений, але тренування продовжую. Наступний етап – Чемпіонат України з поліцейського хортингу, який відбудеться вже у вересні цього року», – зазначив Олег Завістовський.

 

 


872