Подорож місцями козацької слави

Новини університету

Курсанти факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ здійснили захоплюючу подорож до Національного заповідника «Хортиця», що у Запоріжжі.

У ході екскурсії майбутні поліцейські познайомилися зі столицею Війська Запорозького. Юнаки та дівчата відвідали житло та господарські будівлі степових козаків, домівку кошового, побували у церкві Покрови Пресвятої Богородиці. Завітали і до Корчми, де скуштували національні українські страви.

Подорож місцями козацької слави

Подорож місцями козацької слави

«Тепер я розумію, чому Хортицю вважають сьомим дивом України. Тут можна насолодитися атмосферою свободи, відпочити від рутинних справ, поповнити свої знання з історії і просто приємно провести час з одногрупниками», – ділиться враження від поїздки курсантка 2-го курсу Анастасія Байдала.

Подорож місцями козацької слави

Захоплюючою видалася подорож і для другокурсниці Марії Пяничук. «Ми поринули в історію наших предків, відчули справжній козацький дух. Після екскурсії приготували смачну польову кашу та ароматну каву. Особисто я переповнена позитивними емоціями та незабутніми враженнями. Всім раджу хоча б один раз у житті сюди завітати!, – розповідає курсантка.

Подорож місцями козацької слави

 

 


935