У ДДУВС вступна кампанія у розпалі

Новини університету

Вже тиждень триває подання електронних заяв абітурієнтами до омріяних закладів вищої освіти. Прес-служба Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ дізнавалася про перебіг вступної кампанії, завітавши до приймальної комісії.

З 8 ранку до 18 вечора тут надають компетентну допомогу вступникам, які бажають здобути освітні рівні бакалавр та магістр.

У ДДУВС вступна кампанія у розпалі

Цілеспрямовані, впевнені і в той же час трішки схвильовані хлопці та дівчата подають документи на денну та заочну форми навчання. Вони вже найкращі, бо успішно склали ЗНО та прийшли сюди з бажанням здобути вищу освіту.

У ДДУВС вступна кампанія у розпалі

У трійці лідерів-спеціальностей – «Право», «Правоохоронна діяльність» та «Психологія». Також користуються попитом спеціальності: «Економіка», «Міжнародні відносини», «Менеджмент», «Публічне управління та адміністрування».

У ДДУВС вступна кампанія у розпалі

Завідувачка відділу довузівської підготовки, профорієнтаційної роботи та сприяння працевлаштуванню випускників Влада Літошко нагадує, що для тих, хто вступає за спеціальністю «Правоохоронна діяльність» на денну та заочну форму навчання за кошти фізичних або юридичних осіб, творчий конкурс відбудеться 20 липня о 9.00. Напередодні творчого конкурсу у ДДУВС пройде консультація.

У ДДУВС вступна кампанія у розпалі

Вступник Владислав Кузовенко мріяв стати юристом з дитинства. З його слів, враження про університет та від атмосфери в цілому дуже позитивні. Хлопець переконаний, що зробив правильний вибір.

У ДДУВС вступна кампанія у розпалі

Абітурієнтка Аліна Руденко приїхала з селища Солоне Дніпропетровської області. Дівчина подає документи на спеціальність «Психологія». Говорить, що дізналася про виш та нову спеціальність від працівників університету, які приїздили до її школи. Її мама Тетяна дуже хвилюється за доньку, втім налаштовує тільки на вступ. «Дуже сподобався колектив, тут, у приймальній комісії, дають слушні поради, добре ставляться до нас, допомагають оформити документи», – говорить жінка.

У ДДУВС вступна кампанія у розпалі

Тож, вступна кампанія триває, а ми тим часом бажаємо всім абітурієнтам терпіння й вступу на омріяний факультет!

 

 


1 596