II МІЖНАРОДНА МІЖГАЛУЗЕВА КОНФЕРЕНЦІЯ «ПІДТРИМКА ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА ІННОВАЦІЙНОЇ ЕКОНОМІКИ В ПРАВО ЄС, ЛАТВІЇ ТА УКРАЇНИ»

News and announcements (International Activity)

Балтійська Міжнародна Академія (Латвія), Національна академія правових наук України, Науково-дослідний інститут правового забезпечення інноваційного розвитку Національної академії правових наук України, Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця, Юридична фірма «Семенова і Партнери» запрошують взяти участь у II Міжнародній міжгалузевій конференції «Підтримка підприємництва та інноваційної економіки в праві ЄС, Латвії та України», яка відбудеться 24 травня 2019 року в Балтійської Міжнародної Академії (Латвія, м. Рига, вул. Ломоносова ¼).

За матеріалами конференції буде видано електронний збірник наукових праць з присвоєнням е-ISBN, який буде розміщений на сайтах організаторів та наукових бібліотек.

На конференцію запрошуються: провідні вчені в області різних галузей права, і економіки, практикуючі юристи, викладачі, магістранти та аспіранти / докторанти вузів, інші фахівці.

Завантажити документ.

pu2

 


513