Студенти університету долучилися до акції «Моя кров рятує життя»

Новини університету
У всьому світі щодня хворіють та вмирають тисячі людей, і дуже часто причиною смерті є втрата крові. Практично у кожній лікарні гостро стоїть проблеми нестачі донорської крові. Так, задля вирішення цієї проблеми на базі Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. І.І. Мечникова влаштували благодійну акцію «Моя кров рятує життя». Студенти ДДУВС долучилися до акції.

Подібні заходи стали традиційними для студентів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

«Мета таких акцій – допомога людям та приклад для усієї молоді, що ця процедура є дійсно важливою для нашого суспільства», – зазначають студенти.

Наразі, здача червоної рідини в рамках благодійної акції «Моя кров рятує життя», відбувалася задля допомоги бійцям, які захищають нашу країну на Сході в зоні проведення антитерористичної операції.

Студенти ДДУВС
Студенти ДДУВС долучилися до акції «Моя кров рятує життя»

Окрім цього, студенти кажуть, що бути донором це дуже благородна справа, яка дає змогу не тільки допомогти людям, а й контролювати стан свого здоров’я, завдяки тим аналізам, які проводяться перед забором крові. Також, підвищення імунітету, адже склад крові оновлюється, а це забезпечує найкращу циркуляцію та кровопостачання усіх органів і тканин.

Студенти ДДУВС долучилися до акції «Моя кров рятує життя»
Студенти ДДУВС долучилися до акції «Моя кров рятує життя»

Відділення зв’язків з громадськістю


927