Співробітники університету побували на презентації книги «Время. События. Люди»

Новини університету
Співробітники ДДУВС побували у залі Вченої ради Придніпровської державної академії будівництва та архітектури, де відбулася презентація книги «Время. События. Люди». Видання присвячено історії розвитку науки у Дніпропетровському регіоні, осередками якої є вищі навчальні заклади та їхні видатні вчені.

Книгу презентував генеральний директор Фонду соціального захисту, підтримки та допомоги вченим України і членам їх сімей Чередниченко Л.Л.

На презентацію завітали керівники та співробітники вищих навчальних закладів м. Дніпропетровська. Ректор Придніпровської державної академії будівництва та архітектури, доктор технічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України Большаков В.І. вручив примірники всім гостям та колегам.

Із промовою виступив Президент Фонду вчених, ректор Державного вищого навчального закладу «Національний гірничий університет», доктор технічних наук, професор, академік Національної академії наук України, заслужений діяч науки і техніки України Півняк Г.Г.

Від Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ книгу отримав начальник редакційно-видавничого відділення, кандидат юридичних наук, доцент Самотуга А.В.

Варто зазначити, що заходи з нагоди презентації пройшли в доволі теплій та дружній атмосфері. Автори книги «Время. События. Люди» отримали багато позитивних відгуків та схвальних рецензій від гостей.

Співробітники ДДУВС передали книгу до фонду загальної бібліотеки Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Відділення зв’язків з громадськістю

 


1 127