До університету з робочим візитом завітала делегація Посольства Французької Республіки в Україні

Новини університету

З метою ознайомлення з навчальним процесом та матеріально-технічною базою Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ до навчального закладу завітали представники Посольства Французької Республіки в Україні.


Так, делегація Посольства Французької Республіки в Україні у складі радника з питань співробітництва та культурних заходів Паскаля Сліванскі, відповідального за університетське та наукове співробітництво Сільвена Ріголе зустрілися з представниками Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, а саме з першим проректором полковником поліції Олегом Золотоношею, проректором полковником поліції Олександром Обушенко, начальником відділення міжнародних зв’язків підполковником поліції Олексієм Крижановським та заступником начальника відділу організації наукової роботи Андрієм Самотугою. Насамперед, Олег Золотоноша ознайомив гостей з роботою навчального закладу, його структурою та напрямками підготовки фахівців-юристів. Також, гостям розповіли про підготовку патрульних для Управлінь патрульної поліції м. Дніпропетровська, м. Запоріжжя та м. Кривого Рогу, які навчаються на базі університету.

У свою чергу гості розповіли про напрямки роботи Посольства Французької Республіки в Україні в галузі підтримання реформи правоохоронної системи в Україні, розвитку співробітництва між навчальними закладами України та Франції в сфері університетського та наукового співробітництва.

Після зустрічі, гості навчального закладу ознайомилися з матеріально – технічною базою університету, тактичним полігоном для підготовки патрульних Національної поліції України, відвідали заняття в інтерактивній кімнаті (відкритій за сприяння Координатора проектів ОБСЄ в Україні), в якій відбувається напрацювання практичних навичок з протидії насильству в сім’ї у курсантів та діючих працівників поліції, казармені приміщення, а також оглянули клас криміналістики.

Наприкінці зустрічі сторони обговорили можливість співпраці університету з Посольством Французької Республіки в Україні в галузі університетського та наукового співробітництва з навчальними закладами Франції, а також перейняття досвіду підготовки фахівців для правоохоронних органів у спеціалістів французької поліції.

відділення зв’язків з громадськістю ДДУВС

 


1 534