У ДДУВС пройшов відкритий Чемпіонат міста зі стрільби з лука серед молоді та дорослих (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Новини університету

У змаганнях, присвячених 50-й річниці навчального закладу, взяли участь 50 спортсменів із Дніпропетровської, Запорізької та Харківської областей.

«Дніпропетровська Федерація стрільби з лука звернулася до нас з проханням – провести цей Чемпіонат на базі університету. Ми володіємо дуже хорошою базою для проведення таких турнірів, у навчальному закладі є два тири, де можна проводити змагання. На території Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ подібні змагання проводяться не вперше, ми завжди йдемо на зустріч і допомагаємо в організації. Курсанти, які сьогодні присутні на змаганнях і вболівають за учасників, можливо, у подальшому виступлять із пропозицією до керівництва вишу, щоб спільно з Дніпропетровською Федерацією стрільби з лука відкрити таку секцію у навчальному закладі», – зазначив декан факультету № 2 ДДУВС Роман Кацуба під час відкриття Чемпіонату.

На відкритті Чемпіонату двоє курсантів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, які раніше не займалися стрільбою з лука, спробували себе в якості лучників. Як правильно стріляти показував тренер Олександр Вейскулатов.

«Сьогодні тут виступають близько 10-ти моїх вихованців, вік різний – від 13 до 50 років. Стрільба з лука – це такий спорт, яким можуть займатися люди будь-якого віку. Навіть я, у віці 66 років, стріляю з лука, коли показую, як правильно це робити. Навчитися цьому виду спорту не складно: бували випадки, коли людина приходила вчитися і вже через півроку успішно виступала на змаганнях», – сказав тренер Олександр Вейскулатов.


Відділення зв’язків з громадськістю

 


1 387