Триває запис на курси самозахисту для жінок у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ

Анонси університету

Самозахист для жінок — це самовладання і впевненість, тверде переконання, що ви зможете гідно протистояти агресору. Курси навчання самозахисту позбавлять від страху і поширених стереотипів щодо жіночої слабкості.

На заняттях з фізичної підготовки жінок навчатимуть, по-перше, способам та прийомам виходу із фізичного контакту з мінімальними втратами для себе, по-друге, навичкам використання для самозахисту підручних засобів, зброї, предметів повсякденного вжитку, по-третє, навичкам підготовки та втілення власних планів з урахуванням можливої агресії.

На заняттях з психологічної підготовки жінки вивчатимуть особливості психології «агресора» та «жертви». Окрім цього, вони матимуть змогу у ігровій формі спробувати на собі можливі ситуації агресії та способи виходу з них тощо.

Заняття проходитимуть двічі на тиждень. Тривалість одного заняття: з 18.30 до 19.30. (на прохання панянок, час можна змінити). Курси самозахисту розраховано на два місяці. У групі займаютимуться до 10 жінок. Загальна вартість курсу – 500 грн.

Інструктори: майстри спорту України з фрі-файту та тхеквондо, психолог-практик, член Європейської асоціації психотерапії, тренер авторських психотренінгів.

Аби записатися на курси самозахисту для жінок, слід написати на нашу ФБ сторінку (в будь-який час) або зателефонувати за номером: 063 489 35 53 (щодня з 14.00. до 19.00.).

Панянки, чекаємо!

Відділення зв’язків з громадськістю

 


1 106