Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ підготував та випустив патрульних поліцейських для міста Запоріжжя

Новини університету

Нагадаємо, навчання слухачів нової патрульної служби для міста Запоріжжя тривало з 10 лютого до 8 квітня. Усі кандидати пройшли низку етапів відбору, після чого на базі університету завдяки команді тренерів та координаторів навчання отримали теоретичні знання та професійну підготовку.

З нагоди випуску з запорізькими патрульними зустрівся ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Віталій Глуховеря, який побажав новому поколінню поліцейських бути перш за все людяними, чесними та справедливими, і щоб кожен день на службі повнився тільки добрими справами.

З нагоди випуску з запорізькими патрульними зустрівся ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Віталій Глуховеря
З нагоди випуску з запорізькими патрульними зустрівся ректор університету Віталій Глуховеря

По завершенню випускних іспитів на базі навчального закладу до складання присяги допущено 130 осіб. Зазначимо, що у Запоріжжі проходило навчання 404 слухачів, з яких присягу складатимуть 382. Так, вже 16 квітня 512 поліцейських патрульної служби Запоріжжя приступлять до виконання своїх службових обов’язків з охорони громадського порядку у місті. Бажаємо їм побільше дисциплінованих водіїв та законослухняних громадян!

Університет підготував та випустив патрульних поліцейських для міста Запоріжжя
ДДУВС підготував та випустив патрульних поліцейських для міста Запоріжжя

Відділення зв’язків з громадськістю


1 166