Подорож у світ природи

Новини університету

Курсанти факультету № 1 та студенти факультету № 4 Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ здійснили захоплюючий похід Таромським лісництвом, яке зі стародавніх часів є осередком українського козацтва та налічує чимало пам’ятних місць.

Ініціював подорож із метою фізичного та культурного виховання, пропаганди активного відпочинку та здорового способу життя серед курсантської молоді декан факультету № 1 полковник поліції Андрій Рибалкін. Супроводжув курсантів та студентів під час мандрівки провідний фахівець факультету Олександр Полторацький.

Курсанти та студенти ДДУВС здійснили захоплюючий похід Таромським лісництвом
Курсанти та студенти університету здійснили захоплюючий похід Таромським лісництвом

Подорож тривала з ранку до вечора. Туристи пройшли лісом 13 кіломентрів.

Для курсантів факультету № 1 подібні подорожі вже стали традицією, а от двоє студенток факультету № 4 познайомилися з таким видом дозвілля вперше. До курсантського та студентського кола приєдналися небайдужі до активного відпочинку офіцери, зокрема Владислав Лазарев з дружиною.

Подорож у світ природи
Курсанти факультету № 1 та студенти факультету № 4 Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ здійснили захоплюючий похід Таромським лісництвом

«Цим походом ми відкриваємо новий туристичний сезон та запрошуємо усіх любителів захоплюючих подорожей приєднуватися до нас. Інформацію про наступні подорожі шукайте у соцмережах та на dduvs.in.ua», – зазначив Олександр Полторацький.

Відділення зв’язків з громадськістю

 


1 118