Знову сцена кличе грати в КВК

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбувся конкурс Клубу веселих та кмітливих.

У дотепності та акторській майстерності змагалися команди факультету № 1 «Рішельє», факультету № 2 «Список на відрахування», факультету № 3 «Поліменти», факультету № 4 «Село на районі».

До складу журі увійшли перший проректор Олег Золотоноша, начальник відділу кадрового забезпечення Костянтин Бахчев, начальник відділення соціально-гуманітарної роботи ВКЗ Наталія Карнаух, завідувач відділення зв’язків з громадськістю Катерина Людвік, фахівець відділення соціально-гуманітарної роботи Світлана Немирович.

Конкурс КВК був присвячений 50-й річниці Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ і проходила під девізом «50 – це багато чи мало?». Команди змагалися у чотирьох конкурсних завданнях: «Привітання», «Біатлон», «Стем», «Відеокліп про життя в університеті».

Ведучими конкурсу стали курсант 3-го курсу факультету № 3 Максим Романов та студент 2-го курсу факультету № 4 Дмитро Самсонов.

Гра вийшла цікавою та напруженою. Всі учасники продемонстрували глядачам яскраві веселі номери та подарували безліч позитивних емоцій. Проте найкращою журі визнало команду «Поліменти», яка посіла I місце. ІІ місце виборола команда «Список на відрахування», ІІІ місце дісталося команді «Рішельє», ІV місце – «Село на районі».

Команда-переможець отримала перехідний кубок КВК. Команди-учасниці нагороджені дипломами відповідних ступенів.

Час промайнув як одна мить. Глядачам шкода було розходитись, командам – покидати сцену. Ще довго за межами університету лунатимуть вподобані жарти та сміх.

Відділення зв’язків з громадськістю


1 564