«Діяльність Національної поліції з протидії насильства в сім’ї»

Новини університету

Під такою назвою на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ було проведено семінар-інтенсив.

Організатор заходу – кафедра адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності ДДУВС та Ліга студентів Асоціації правників України .

Семінар-інтенсив на базі університету «Діяльність Національної поліції з протидії насильства в сім’ї»
Семінар-інтенсив «Діяльність Національної поліції з протидії насильства в сім’ї»

Проводив семінар старший викладач кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності, тренер патрульної поліції м. Дніпропетровська, Запоріжжя, Кривого Рогу Микола Репан.

Захід відбувся у формі рольових ігор, під час яких гостям було роз’яснено законні підстави та проблеми діяльності Національної поліції з протидії насильства в сім’ї. Практичні навички продемонстрували запрошені патрульні поліцейські м. Дніпропетровська.

По закінченню заходу ректорові Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Віталію Глуховері та старшому викладачу кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності Миколі Репану було вручено подяки від голови Ліги студентів АПУ за проведення семінару.

Семінар-інтенсив на базі університету «Діяльність Національної поліції з протидії насильства в сім’ї»
Подяка Миколі Репану від голови Ліги студентів АПУ за проведення семінару.
Подяка старшому викладачу кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності ДДУВС Миколі Репану від голови Ліги студентів АПУ за проведення семінару
Подяка ректорові Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Віталію Глуховері від голови Ліги студентів АПУ за проведення семінару
Подяка ректорові Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Віталію Глуховері від голови Ліги студентів АПУ за проведення семінару.

Кафедра адміністративного права, процесу та
адміністративної діяльності

Відділення зв’язків з громадськістю


2 520