Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ підготував та випустив патрульних поліцейських для міста Кривий Ріг

Новини університету

Нагадаємо, навчання слухачів нової патрульної служби для міста Кривий Ріг тривало з 18 лютого до 22 квітня. Кандидати успішно пройшли усі етапи відбору, після чого на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ отримали теоретичні знання та професійну підготовку.

З нагоди випуску з криворізькими патрульними зустрівся ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Віталій Глуховеря, який побажав новому поколінню поліцейських незважаючи ні на що не забувати про людяність та успіхів у службовій діяльності. Після цього слухачі патрульної поліції Кривого Рогу подякували керівництву навчального закладу, тренерам, методистам та усім, хто доклав зусилля до їхньої підготовки, за набуті знання та практичні навички, пообіцявши гідно нести службу на благо українському народові.

Зазначимо, що на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ навчалося 189 осіб та 290 – на базі Центру спеціалізації (м. Кривий Ріг).

До складання Присяги допущено 479 слухачів. Вже 29 квітня поліцейські патрульної служби Кривого Рогу приступлять до виконання своїх службових обов’язків із охорони громадського порядку у місті.

Окрім цього, під час навчання відбувся Чемпіонат з футболу між навчальними групами слухачів патрульної поліції, по завершенню заходу Віталій Андрійович вручив майбутнім поліцейським грамоти та кубок. Так, третє місце отримала група ПС-8, друге – ПС-7, перше – ПС-6.

 

Бажаємо майбутнім поліцейським успіхів, чесної та легкої служби!

 

Відділення зв’язків з громадськістю

 


1 850