«Адміністративні провадження в адміністративній діяльності Національної поліції»

Новини університету

На кафедрі адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ було проведено вікторину з дисципліни «Адміністративний процес» на тему «Адміністративні провадження в адміністративній діяльності Національної поліції», у якій взяли участь курсанти 2-го курсу факультету № 2.

Вікторина відбулась з метою сприяння розвитку загальногалузевих знань у курсантів, формування навичок застосовувати отримані знання на практиці, розвитку вміння працювати у колективі, побудити інтерес до пошуку нових форм і методів роботи поліції.

«Адміністративні провадження в адміністративній діяльності Національної поліції»
На кафедрі адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності ДДУВС було проведено вікторину з дисципліни «Адміністративний процес»

До членства в жюрі були запрошені доцент кафедри, к.ю.н. В’ячеслав Гаркуша, доцент кафедри, к.ю.н., доцент Борис Логвиненко, доцент кафедри, к.ю.н., доцент Євген Легеза.

Організатори та ведучі – доцент кафедри, к.ю.н., доцент Денис Голобородько та доцент кафедри, к.ю.н., доцент Ірина Кравченко.

Програма вікторини проходила у три етапи: гра «Конверт», командний брейн-ринг та гра “Мозаїка”.

За результатами трьох конкурсів перемогла команда у складі курсантів: Ошовської В., Мінченко П., Мізунської Н. та Станчєва Є.

Вікторина відбулася у теплій, дружній, пізнавальній атмосфері. Переможці та найактивніші учасники були нагороджені грамотами.

 

Відділення зв’язків з громадськістю

 


2 654