Управління захисту економіки в Дніпропетровській області відзвітувало за роботу I півріччя 2016 року

Новини університету

На базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ відбулася оперативна нарада Управління захисту економіки в Дніпропетровській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України щодо підведення підсумків роботи за I півріччя 2016 року, у якій взяли участь керівники та співробітники Департаменту та управління.

Розпочав захід та звернувся зі вступним словом до усіх присутніх начальник УЗЕ в Дніпропетровській області полковник поліції Ігор Звездін, який зазначив: «У перше з дня утворення нашого Управління ми підводимо підсумки діяльності у цьому складі. Рішення про формат наради було прийнято керівництвом виходячи із необхідності вплинути на негативні тенденції у виконанні обо’язків не лише керівниками відділів, а й кожним оперативним працівником».

Далі перейшли до розгляду питань стосовно роботи оперативно-службової діяльності УЗЕ в Дніпропетровській області за 6 місяців 2016 року з виконання завдань щодо викриття кримінальних правопорушень у сферах і галузях економіки, а саме: про викриття резонансних злочинів, оголошення у них повідомлень про підозру, відшкодування збитків у закінчених кримінальних провадженнях; про заходи, ужиті з протидії хабарництву та корупції; стан організації та результати викриття злочинів у бюджетній сфері; результативність документування кримінальних правопорушень, які скоєні учасниками ОГ і ЗО; ефективність організаційно-приктичних заходів, ужитих з протидії кримінальним правопорушенням у сфері земельних відносин; про результати заходів з припинення діяльності нелегальних гральних закладів та викриття кримінальних правопорушень у сфері зовнішньоекономічної діяльності; про стан дисципліни та законності в УЗЕ в Дніпропетровській області.

Варто зазначити, що робота Управління була високо оцінена керівництвом Міністерства внутрішніх справ та Дніпропетровської області. Так, за високий показник в оперативно-службовій діяльності, сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків Правами Міністра внутрішніх справ співробітники УЗД нагородженні 5 подяками та 1 грамотою; Правами Голови Дніпропетровської державної обласної адміністрації 8 працівників нагороджені цінними подарунками – наручними годинниками, а також 18 – відзначені почесними грамотами начальника управління захисту економіки в Дніпропетровській області та цінними подарунками.

Поряд з цим працівники показали себе справжніми професіоналами у змаганні з міні-футботу. Команда УЗЕ в Дніпропетровській області прийняла участь у першій лізі сезону «Весна-2016» аматорського турніру з міні-футболу «Libertad» та посіла I місце. Учасники були нагороджені кубками та медалями.

Вітаємо співробітників Управління захисту економіки в Дніпропетровській області з успішним завершення першого півріччя 2016 року. Бажаємо в подальшому досягнень, здійснення планів та легкої служби на благо українського народу!

Управління захисту економіки в Дніпропетровській області


5 878