І відпочинок у нас активний!

Новини університету

Перший напружений тиждень табірного збору для новобранців Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ завершився весело, співочо та активно.

У суботу на плацу навчального закладу влаштували справжнє пісенне свято – традиційне «Караоке на плацу», яке проходить щороку під час так званого курсу молодого бійця. В ролі ведучого виступив Андрій Скрипник, курсант факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування. Під час першого туру відібрали 11 конкурсантів: Пархоменко Анастасію, Гордієнко Катерину, Струцьку Ірину, Іванова Максима, Салогуба Сергія, Вовчка Олега, Білик Катерину, Холодну Тамілу, Канюк Альону, Федорова Олексія та Кузьменко Ігоря. Юні курсанти співали і традиційні українські пісні, і популярні хіти вітчизняного шоу-бізнесу.

Після напруженої боротьби під час чотирьох турів вперше за всю історію нашого караоке перше місце розділили між собою два конкурсанти – Вовчок Олег та Федоров Олексій, проте призи отримали усі учасники конкурсу.

А в неділю на курсантів чекало справжнє спортивне свято. На стадіоні університету досвідчені викладачі кафедри спеціальної фізичної підготовки ДДУВС підготували для хлопців та дівчат цілий комплекс вправ на перевірку фізичних здібностей та підняття командного духу. Так, курсанти змагалися у наступних номінаціях: командне підтягування та особиста першість, естафета – біг по чотири особи та перетягування канату.

Вихідні дні майбутніх поліцейських пройшли у дружній та веселій атмосфері. Наразі на курсантів чекає ще один не менш напружений, проте цікавий тиждень навчання та підготовки до складання Присяги працівника поліції.

 

 


1 791