З Днем Незалежності, Батьківщино!

Новини університету

У Дніпрі відбулись урочисті заходи з нагоди святкування 25-ї річниці Незалежності України, в яких взяли участь курсанти та співробітники Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Розпочали заходи з молитви за Україну та її народ у церкві Різдва Пресвятої Богородиці УПЦ Київського патріархату. Далі свято продовжилось у парку культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка, де до монументу Тараса Шевченка урочисто поклали квіти та згадали тих, хто ціною власного життя виборов свободу та незалежність нашої країни та продовжує захищати її до сьогодні.

Після цього на Фестивальному причалі зібралися дніпровці, представники місцевого самоврядування, силових структур, депутати, учасники АТО аби переглянути онлайн-трансляцію урочистого параду до Дня Незалежності, який проходив у столиці України.

По завершенню параду голова облдержадміністрації Валентин Резніченко вручив пам’ятні медалі та почесні відзнаки видатним жителям регіону. Серед них був ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Віталій Глуховеря, якому було присвоєно почесне звання «Заслужений юрист України».

Завершився захід святковим концертом. Ще раз вітаємо усіх з 25-ю річницею Незалежності України! Бажаємо миру, злагоди та добробуту!

Варто зазначити, що в цей день з метою вшанування пам’яті загиблих у боротьбі за незалежність країни, зокрема у зв’язку з подіями Революції Гідності та відстоювання цілісності України, о 10:15 відбулась загальнонаціональна хвилина мовчання, до якої долучився Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ. Ми назавжди запам’ятаємо героїв, які подарували нам мирне небо на головою, свободу та незалежність!

 

 


1 426