Конференція трудового колективу – 2016!

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулась щорічна Конференція трудового колективу під час якої керівництво відзвітувало за роботу та освітній процес 2015-2016 навчального року.

Зі вступним словом до присутніх звернувся та відкрив Конференцію ректор ДДУВС Віталій Глуховеря, після чого було обрано робочу президію, до складу якої ввійшли: ректор Віталій Глуховеря, головуючий Конференції – завідувач кафедри криміналістики, судової медицини та психіатрії полковник поліції Костянтин Чаплинський, заступник головуючого – перший проректор полковник поліції Олег Золотоноша, т.в.о. проректора, директор навчально-наукового інституту післядипломної освіти та заочного навчання Олександр Ведмідський, начальник відділу організації служби Володимир Ковбаса, голова Ради ветеранів Леонід Камишов, голова первинної профспілкової організації університету Володимир Сагайдак.

Далі за значний внесок у розвиток освітньої галузі, вагомі здобутки в науково-педагогічній діяльності, підготовці наукових кадрів та висококваліфікованих фахівців для Національної поліції, високі показники в роботі та з нагоди відзначення 25-ї річниці Незалежності України найкращі співробітники навчального закладу були нагороджені відзнаками, почесними грамотами та подяками.

Заслуховування планових питань Конференції розпочалось з результатів діяльності Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ у 2015–2016 навчальному році та заходи щодо вдосконалення роботи в 2016–2017 навчальному році, про які доповіли ректор ДДУВС Віталій Глуховеря та перший проректор Олег Золотоноша.

Під час роботи Конференції до відома колективу довели про внесення змін до статуту Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, про виконання колективного договору між адміністрацією та профспілковим комітетом за 2015-2016 навчальний рік, укладення колективного договору на 2016–2017 навчальний рік, про обрання комісії з трудових спорів відповідно до Кодексу законів про працю. Окрім цього, було обрано персональний склад вченої ради Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ та погоджено правила внутрішнього розпорядку університету на 2016–2017 навчальний рік.

Отже, під час роботи Конференції було визначено пріоритетні напрями роботи у 2016-2017 навчальному році, основою яких стало надання якісної юридичної освіти, запровадження інноваційних технологій в освітній процес та розвиток міжнародної діяльності.

 

 


1 846