День знань на Криворізькому факультеті ДДУВС

Новини Криворізького факультету ДДУВС, Новини університету

На Криворізькому юридичному факультеті Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ пройшли урочисті заходи з нагоди Всеукраїнського свята – Дня знань.

Привітати студентів із початком нового навчального року завітали почесні гості: виконуючий обов’язки заступника начальника Криворізького відділу поліції, начальник слідчого відділу Криворізького відділу поліції ГУНП в Дніпропетровській області майор поліції Надія Носевич, начальник відділу розслідування ДТП Криворізького відділу поліції ГУНП в Дніпропетровській області капітан поліції Микола Холопцов, представник головного територіального управління юстиції Іван Стельмах, настоятель Храму святого мученика Іоана Воїна при Криворізькому факультеті отець Валентин, а також ветерани навчального закладу, батьки та друзі першокурсників.

Розпочалося святкування вітальним словом декана Криворізького факультету ДДУВС кандидата юридичних наук Максима Почтового, який побажав юнакам та дівчатам наполегливості, успіхів у навчанні та творчих злетів.

Після привітань декана відбулося покладання квітів до меморіалу загиблим захисникам правопорядку.

В урочистій обстановці студентам-першокурсникам були вручені символи першовересневого свята – студентський квиток та ключ від Країни знань.

На радісних і в той же час схвильованих першокурсників чекала перша у цьому навчальному році лекція.

Ми віримо, що молоде поповнення студентів виправдають очікування батьків та викладачів. Тож успіхів у навчанні їм, і нехай доля буде привітною!

 

 


1 380