У ДДУВС нагородили переможців ІІ туру конкурсу наукових робіт курсантів, слухачів і студентів вищих навчальних закладів зі специфічними умовами навчання

Новини університету

Курсанти, студенти та слухачі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ здобули призові місця у чотирьох номінаціях, показавши удвічі кращий результат у порівнянні з минулим роком.

Конкурс наукових робіт проводиться щорічно, починаючи з 2008 року. Його мета – залучення здобувачів вищої освіти зі специфічними умовами навчання до наукової роботи, підтримка обдарованої молоді, створення у вишах творчої атмосфери та сприятливих умов для інноваційного розвитку, проведення досліджень із актуальних проблем розвитку суспільства та держави, діяльності правоохоронних органів.

У цьому році за звання кращих науковців змагалися студенти та курсанти з 10-х вищих навчальних закладів України. Роботу номінаційних комісій від Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ забезпечували д.ю.н., проф. Лариса Наливайко, д.ю.н., проф. Роман Миронюк, д.філософ.н. Олена Марченко, к.ю.н., доц. Олег Кириченко, к.ю.н., доц. Андрій Коваленко та к.ю.н., доц. Віталій Примаченко.

Підсумки підводили в кінці червня на базі Харківського національного університету внутрішніх справ, а на початку нового навчального року переможців нагородили у рідному університеті. Дипломи номінантам вручив т.в.о. ректора полковник поліції Олег Золотоноша.

Дипломи номінантам вручив т.в.о. ректора полковник поліції Олег Золотоноша.

1-ше місце у державно-правовій номінації здобула слухач магістратури факультету № 4 А. Орєшкова. Дипломами 3-го ступеня у кримінально-правовій, адміністративно-правовій та цивільно-правовій номінаціях отримали курсант 3-го курсу факультету № 1 В. Авдієнко, курсант 3-го курсу факультету № 2 Ю. Токарчук та студентка 2-го курсу факультету № 4 М. Зеленіна.
Вітаємо переможців та бажаємо не зупинятися на досягнутому, підкорюючи все нові і нові наукові вершини у галузі юриспруденції!

 

 


1 567