В університеті пройшли загальні збори Ради молодих вчених

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ пройшли перші у новому навчальному році загальні збори Ради молодих вчених.

На збори був запрошений голова Ради молодих вчених Дніпропетровської області, д.е.н., доцент Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету Роман Безус, який високо оцінив роботу РМВ ДДУВС за останні роки та внесок її членів у роботу РМВ області, популяризацію юридичної науки в регіоні. Також голова поділився власним досвідом участі в міжнародних та державних грантах для молодих вчених.

У зборах взяли участь молоді вчені університету (наукові, науково-педагогічні працівники, ад’юнкти та аспіранти віком до 35 років).

Відкрив засідання т.в.о. проректора університету к.ю.н. Олександр Ведмідський, який у своєму виступі наголосив на необхідності в наступному навчальному році молодим вченим університету підвищити свою міжнародну наукову мобільність та активізуватися у напрямі оформлення заявок на отримання грантів на проведення наукових досліджень.

 

Головною метою зібрання стало переобрання керівного складу РМВ (голови, заступника голови та секретаря). За результати обговорення кандидатур, пропозиції щодо яких надійшли від відділу організації наукової роботи, докторантури та аспірантури та кафедр університету, одноголосно було вирішено загальними зборами обрати на наступні три роки:

Головою РМВ ДДУВСВолодимира Шаблистого (30 років), д.ю.н., доцента, професора кафедри кримінального права та кримінології;

Заступником Голови РМВ ДДУВСІрину Грицай (30 років), к.ю.н., доцента, доцента кафедри загально правових дисциплін;

Секретарем РМВ ДДУВСВалерія Дарагана (32 роки), к.ю.н., доцента кафедри оперативно-розшукової діяльності та спеціальної техніки.

 

Обрані вчені за останні роки відзначились своєю науковою активністю, мають високі показники з наукової роботи та неодноразово ставали переможцями обласного конкурсу «Кращий молодий вчений Дніпропетровщини».

У ході зборів також було заслухано звіт Олексія Титаренка про роботу РМВ ДДУВС за 2015-2016 навчальний рік, обговорено та схвалено план роботи на новий навчальний рік.

Рада молодих вчених ДДУВС запрошує всіх бажаючих, творчо-мислячих, ініціативних та науково-мобільних молодих вчених університету до своїх лав.

 

 


1 177