Студенти та курсанти ДДУВС взяли участь у гуманітарній акції милосердя, доброти та толерантності

Новини університету

IV Дніпропетровський міський фестиваль дитячої творчості «Почути один одного» для дітей із особливими освітніми потребами та дітей-інвалідів проходив у Центральному парку культури та відпочинку імені Т.Г. Шевченка.

Участь студентсько-курсантської молоді у заході була ініційована та організована кафедрою соціально-гуманітарних дисциплін навчального закладу з метою виховання майбутніх юристів на засадах людяності, гуманності та милосердя.

Захід розпочався із привітання учасників представниками Дніпропетровської міської ради, ДДУВС, ДНУ ім. О. Гончара та волонтерських організацій міста. Під час відкриття фестивалю грав оркестр Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

У ході фестивалю курсанти та студенти університету разом із дітьми взяли участь у творчих майстер-класах: створювали паперових голубів та метеликів, ліпили з глини, малювали картини, також залюбки долучилися до колективних ігор та розваг. Особливу увагу було приділено дітям, які пересувалися на візках та інвалідних колясках.

У заключній частині всі учасники фестивалю у супроводі байкерів та оркестру ДДУВС колоною пройшли до оглядового майданчика, де, загадавши бажання, випустили у небо повітряні кульки.


 

 


1 474