Підготовка висококваліфікованого фахівця можлива лише за умови поєднання глибоких теоретичних знань із практичними навичками

Новини університету

Саме такий підхід в організації освітнього процесу мотивує викладачів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ проводити практичні заняття для курсантів та студентів за участю представників практичних підрозділів правоохоронних та правозахисних структур міста.

Наразі стартував цикл таких занять для курсантів 4-го курсу за участю ветерана ОВС, колишнього начальника Управління карного розшуку ГУ МВС України в Дніпропетровській області Сергія Ігнатова.

«Подібні заняття вже стали традиційною формою навчання для нашої кафедри та університету в цілому, вони сприяють підвищенню інтересу студентів до обраного фаху, закріпленню й апробації набутих теоретичних знань на практиці», – розповідає старший викладач кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності Микола Репан.

На занятті були розглянуті питання, що пов’язані з підготовкою і прийняттям управлінських рішень в поліції, їх реалізації в практичній діяльності. Особливу зацікавленість та багато запитань у курсантів викликало обговорення теми – правила підбору виконавців для правлінських рішень та організація контрою за їх діяльністю.

 

 


1 357