У Дніпрі визнали кращий юридичний виш регіону

Новини університету

У місті відбулися урочистості з нагоди святкування Дня юриста. Захід відбувся у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ, на який завітали представники Головного територіального управління юстиції, Союзу юристів України, Дніпропетровської обласної державної адміністрації та Головного управління Національної поліції області.

На урочистостях відбулося нагородження кращих юристів та правничих установ регіону. Так, в номінації «Кращий навчальний заклад в галузі права» визнано Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ, який є лідером з надання юридичної освіти Придніпров’я.

Диплом керівництву вишу вручили заступник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Володимир Юрченко, голова Дніпропетровської обласної організації Союзу юристів України Володимир Дон та начальник Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області Леонід Маньковський.

«Це університет з показником якості освіти, який заслуговує найвищої оцінки. На мій погляд юридична освіта та спеціалізація основа для кожної держави, особливо в умовах сучасності та реформування. І саме в цьому навчальному закладі кожен зможе отримати якісну юридичну освіту» – зазначив заступник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Володимир Юрченко.

«Вперше наш навчальний заклад отримав таку почесну нагороду. Ми вдячні заслуженим юристам регіону та України за високу оцінку нашої роботи. Ми й надалі працюватимемо в цьому ж напрямку, щоб з року в рік підтверджувати звання кращого навчального закладу області та готувати кваліфікованих фахівців юридичної галузі» – каже перший проректор ДДУВС полковник поліції Олег Золотоноша.

Наразі Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ готує висококваліфікованих фахівців для практичних підрозділів Національної поліції України, правозахисних, судових органів, системи юстиції, а також юридичних служб, підприємств, установ та організацій.

Навчальний заклад забезпечує всі рівні ступеневої освіти: бакалаврат, магістратуру, ад’юнктуру, докторантуру. До послуг вступників університет пропонує факультети за державним замовленням та на контрактній основі, на яких здійснюється підготовка фахівців за спеціальностями «Право», «Правоохоронна діяльність», а також в наступному році планується відкриття нової спеціальності – «Економічна безпека». Наукову, навчальну та методичну роботу ДДУВС забезпечують працівники з відповідним ступенем та практичним досвідом роботи.

За роки свого існування навчальний заклад підготував майже 30 тисяч правоохоронців та юристів, серед яких відомі вчені, генерали, фахівці галузевої освіти та науки, які поповнили лави юриспруденції усіх регіонів України.

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ є провідним навчальним закладом регіону з надання якісної юридичної освіти.

Правила прийому, умови вступу, терміни та вартість навчання

 

 


1 792