У всеукраїнських змаганнях з конституційного права команда ДДУВС обійшла провідні юридичні виші України

Новини університету

Вперше команда ДДУВС взяла участь у фіналі Дебатів ІІІ Всеукраїнських змагань з конституційного правосуддя, що проходили на базі Львівського національного університету імені Івана Франка.

До складу команди університету увійшли курсанти факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування: сержант поліції Максим Романов, капрал поліції Олександр Форостян та студентка юридичного факультету Катерина Бургай. Кваліфіковану підготовку команди до конкурсу здійснила завідувач кафедри загальноправових дисциплін юридичного факультету, доктор юридичних наук, професор Лариса Наливайко.

Науковий захід організовано юридичним факультетом Львівського національного університету імені Івана Франка та Центром конституційних ініціатив, за підтримки Конституційного Суду України та Міжнародного фонду «Відродження» та за сприяння Всеукраїнської громадської організації «Асоціація українських правників України».

Учасників привітали доцент кафедри конституційного права ЛНУ ім. Івана Франка Сергій Різник, ректор ЛНУ ім. Івана Франка Володимир Мельник, суддя Конституційного Суду України Микола Мельник.

В основному етапі дебатів команда ДДУВС змагалась з 16 командами провідних вищих юридичних навчальних закладів України.

Представники ДДУВС перемогли у першому з чотирьох етапів дебатів (вигравши одне рішення у поєдинку із командою НУ «Одеська юридична академія»), але на другому етапі поступилися команді НЮУ ім. Ярослава Мудрого.

Університет та кафедра загальноправових дисциплін щиро вдячна колегам за теплий прийом нашої команди.

Представникам команди ДДУВС та їх тренеру бажаємо подальших творчих досягнень і нових перемог!

 

 


1 187