Дніпропетровський державний університеті внутрішніх справ відзначив Міжнародний день студента

Новини університету

З самого ранку в аудиторіях та коридорах Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ панував по-справжньому святковий та піднесений настрій. З нагоди свята у навчальному закладі пройшов благодійний ярмарок, видовищний флешмоб та гала-концерт.

На благодійному ярмарку курсанти та студенти продавали приготовані власноруч страви української кухні, оригінальні кондитерські вироби. Від різноманіття ласощів очі розбігалися: хотілося купити все і відразу.

Зібрані кошти у розмірі 2 тисячі 215 гривень були передані на потреби вихованців підшефного дитячого будинку м. Дніпро «Барвінок».

Цього ж дня на площі біля входу в університет студенти та курсанти влаштували видовищний флешмоб. Гімн студентів «Гаудеамус» було чутно далеко за межами університету.

Прохожі проспектом Гагаріна з цікавістю зупинялися переглянути яскраве дійство.

У флешмобі було задіяно більше 400 курсантів та студентів. Кращі вокалісти навчального закладу виконали пісню «Нове покоління».

Завершилося святкування Дня студента яскравим гала-концертом. Свої таланти демонстрували кращі солісти-вокалісти, вокальні ансамблі та хореографічні колективи університету – фіналісти міжфакультетського конкурсу-огляду художньої самодіяльності.

Відкрив гала-концерт та привітав студентів зі святом ректор університету Віталій Глуховеря.

Далі відбулося нагородження переможців університетського конкурсу художньої самодіяльності. У номінації «Найпатріотичніший факультет» переміг творчий колектив юридичного факультету, у номінації «Найзагадковіший факультет» кращим визнано факультет підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності.

Диплом переможця у номінації «Наймедійніший факультет» отримала команда факультету підготовки фахівців для кримінальної поліції, у номінації «Найкреативніший факультет» – факультет підготовки фахівців для органів досудового розслідування.

Після нагородження найталановитіші студенти та курсанти вітали один одного зі святом яскравими хореографічними та вокальними номерами!

 

 


1 710