Курсанти університету взяли участь в англомовному квесті

Новини університету

Курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ взяли участь в англомовному квесті «Діяльність поліції щодо безпечного пересування громадян містом». Кожен учасник мав нагоду відчути себе справжнім Шерлоком Холмсом, який виконував роль сучасного поліцейського й ввічливо надавав консультації англійською мовою щодо безпечного пересування громадян містом.

Демонструючи свої професійні здібності та вміння, а також знання отримані на заняттях з іноземної мови, майбутні правоохоронці довели здатність працювати в команді, швидко реагувати на поставлені запитання англійською мовою, дотримуючись не лише розмовного, але й офіційно-ділового стилю мовлення.

«Послідовники» Шерлока Холмса висловили вдячність викладачам і організаторам заходу за надану можливість перевірити свої знання англійської мови у непідготовленому ситуативному спілкуванні.

За підсумками вікторини журі визначило переможцем збірну команду факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування, до складу якої увійшли курсанти Вікторія Іщенко, Шахлар Джафаров, Євгенія Денисенко, Теяна Старова, Каріна Чепеляк, Артем Запарій, Катерина Гордієнко). Друге місце посіла збірна команда факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності, третє – дісталося команді факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції.

Кафедра українознавства та іноземних мов бажає курсантам і надалі вивчати та вдосконалювати англійську мову, з чим завжди готові допомогти викладачі. Чекаємо на вашу участь у наступних заходах кафедри!
 

 


1 109