До університету завітала делегація Регіонального програмного офісу Департаменту юстиції США (ICITAP)

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулась зустріч керівництва з делегацією Регіонального програмного офісу Департаменту юстиції США (ICITAP).

Так, делегація у складі старшого інструктора Тревіса Уоррена (м. Х’юстон, США), радника програми ІСІТАР Департаменту юстиції США Гіоргі Грігалашвілі, помічника з адміністративних питань програми ІСІТАР Департаменту юстиції США Ольги Задорожньої, помічника Радника Голови Національної поліції з професійного навчання програми ІСІТАР Департаменту юстиції США Олени Цвіток та перекладача Артема Клименко зустрілися з керівництвом вишу.

Ректор ДДУВС Віталій Глуховеря та перший проректор Олег Золотоноша розповіли про діяльність навчального закладу, підготовку майбутніх офіцерів поліції та юристів, а також познайомили з матеріально-технічною базою університету.

Гості вишу побачили навчальні аудиторії, тактичний майданчик, спортивні зали, стрілецький тир, інтерактивну кімнату. Також відвідали комплексно-оперативні заняття «Лінія 102» на яких курсанти з використанням емулятора платформи інформаційно-технічного забезпечення Національної поліції дозволяє майбутнім офіцерам відчути себе в умовах максимально наближених до реальних, набути вміння та навички, які їм знадобляться в процесі виконання оперативно-службових завдань, юридичної та судової практики.

 

 


1 449