Команда університету «Poliменти» вийшла до фіналу міжвузівського чемпіонату КВК «КаВуН-2016»

Новини університету

Упродовж 2-х днів на сцені Придніпровської державної академії будівництва та архітектури проходили півфінальні ігри міжвузівського чемпіонату КВК «КаВуН». За путівку до фіналу змагалися 10 команд.

Тема гри – «Повний вперед». За результатами 3-х ігор 5 команд, які набрали найбільшу кількість балів, пройшли до фіналу чемпіонату, серед них команда Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ «Poliменти».

За вихід до фіналу, демонструючи дотепний гумор та артистизм, боролися 10 курсантів навчального закладу: Анатолій Чебанов, Збігнєв Савич, Сергій Гуздєв, Дар’я Сидельникова, Дарина Кононенко, Антон Красовський, Юлія Назаренко, Павло Кравченко, Дмитро Уколов та Андрій Скрипник.

Курсанти продемонстрували оригінальні авторські жарти, відмінні акторські здібності, артистизм у трьох конкурсних завданнях: привітання, розминка та СТЕМ на тему «Казка на новий лад».

Учасники курсантської збірної КВК своєю перемогою завдячують керівництву університету, рідним, друзям та всім вболівальникам. До речі, підтримати поліментів під час гри у півфіналі прийшло близько шестиста курсантів та студентів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Вітаємо університетську команду КВК з вдалим виступом та бажаємо достойної гри у фіналі!

 

 


1 666