В університеті пройшла вікторина з адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності

Новини університету

«Особливості адміністративної діяльності Національної поліції України» – під такою назвою на кафедрі адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності ДДУВС пройшла вікторина.

У вікторині взяли участь команди 3-го курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності «Лідер» (Вікторія Гринько, Світлана Климова, Вікторія Ошовська, Денис Григоренко, Іван Лимар, Антон Коротов, Ксенія Чередніченко) та 4-го курсу факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування «Потужні фахівці» (Станіслав Лахай, Денис Іконніков, Альона Бордачева, Сергіій Покаленко, Володимир Шульга, Вікторія Рожко, Владислав Тарасенко).

Капітани команд Станіслав Лахай та Вікторія Гринько, презентували назви своїх команд, девізи та домашнє завдання – відео на тему «Один день нового поліцейського».

У конкурсі «Бліц-опитування» учасники вікторини відповідали на короткі питання, пов’язані з адміністративною діяльністю Національної поліції України.

Завершив вікторину аналіз реальних ситуацій, з якими стикаються поліцейські, викладених у відеосюжетах. Курсанти з посиланням на норми Закону України «Про Національну поліцію» та Кодекс України про адміністративні правопорушення кваліфіковано давали оцінку ситуації та визначили правильний алгоритм дій.

Переможцем вікторини стала команда факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності.