Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ подарував справжню новорічну казку близько 2 тисячам дітей міста та області

Новини університету

З нагоди свята Дня Святого Миколая та в рамках традиційної благодійної акції «Подаруй дитині свято» до Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ завітало близько 2000 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей зі складними сімейними обставинами з різних куточків регіону.

У цей день на базі навчального закладу пройшла захоплююча театралізована казка.

Після вистави дітей пригостили запашним чаєм із солодощами та провели екскурсію навчальним закладом.

Приємною несподіванкою для дітей стала поїздка до Дніпропетровського державного цирку, організована зусиллями керівництва Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Новорічна програма «Бегемот у Новий рік» дуже сподобалась маленьким глядачам. Оплесками та оваціями діти зустрічали дресированих тварин: найбільших у світі хижих кішок – левів під керівництвом італійського дресирувальника Тайро Каролі, коней, поні, зебр, верблюдів, собак та котиків.

Прикрасою вистави стала симпатична бегемотиха. Море позитивних емоцій подарував дітлахам кумедний клоун.

Також упродовж тижня студенти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ збирали дитячу художню літературу та іграшки для вихованців дитячих будинків м. Дніпра. Ініціювала захід, присвячений Дню Святого Миколая, старший викладач кафедри цивільно-правових дисциплін Ірина Дзюба.

Зібрану літературу та м’які іграшки студенти передали представникам волонтерської організації «Успішна країна».

 

 


1 662