В університеті створено спортивну секцію з практичної та прикладної стрільби

Новини університету

На базі кафедри тактико-спеціальної підготовки Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ розпочались заняття у спортивній секції з практичної та прикладної стрільби.

На постійній основі в університеті діє команда з числа курсантів, у якій учасники набувають комплексних практичних навичок стрільби у поєднанні з тактикою і стратегією ведення бою, інноваційними програмами стрільб за правилами IPSC\UFPS з пістолету та напівавтоматичного карабіну.

Заняття проводяться з використанням інноваційного обладнання в окремому корпусі з двома мультимедійними та двома стрілецькими тирами, а також на полігоні навчально-тренувального центру.

До занять залучаються стрільці-спортсмени Всеукраїнської федерації прикладних стрілецьких видів спорту та інших стрілецьких клубів.

Діяльність секції передбачає підвищення рівня практичних умінь безпечного володіння зброєю, отримання навичок спортивної стрільби за дисциплінами IPSC та UFPS, що необхідні курсантам для ефективного вирішення завдань професійної діяльності.

 

 


1 304