Безпека життєдіяльності та охорона праці в підрозділах Національної поліції

Новини університету

За такою назвою на кафедрі тактико-спеціальної підготовки Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ пройшла вікторина.

У змаганнях взяли участь курсанти першого курсу факультетів підготовки фахівців для органів досудового розслідування, кримінальної поліції та підрозділів превентивної діяльності.

Вікторина проводилась із метою підвищення рівня теоретичних знань, практичних навичок та психологічної готовності до дій у надзвичайних ситуаціях різних ступенів ризику, пропаганди здорового способу життя, набуття навичок роботи в команді, логічного мислення та підвищення інтересу до вивчення дисципліни «Безпека життєдіяльності та охорона праці».

До членства у журі була запрошена представник ГУ ДСНС у Дніпропетровській області начальник сектору зв’язків зі ЗМІ та роботою з громадськістю лейтенант сил цивільного захисту Дар’я Гречишина.

Вікторина проходила в 4 етапи. Під час практичного завдання учасники шукали правильний алгоритм дій у конкретній, поставленій перед ними, надзвичайній ситуації.

Змагання проходили у доброзичливій атмосфері, з присутнім духом конкурентності та суперництва.

За рішенням журі у результаті запеклої боротьби перемогу здобула збірна команда факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування. Друге місце виборола команда факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції, третє – команда факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності.

Всі учасники отримали грамоти та подарунки.

 

 


2 390