У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбувся персональний розподіл випускників

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулося засідання комісії з персонального розподілу 371 курсанта освітнього ступеня «бакалавр» за напрямком підготовки «Правоохоронна діяльність» та «Правознавство». Всім випускникам навчального закладу запропоновані посади відповідно до отриманого фаху.

У день розподілу до Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ завітали члени комісії: заступник начальника ГУНП в Дніпропетровській області Павло Баранник, заступник начальника ГУНП в Запорізькій області Андрій Долинний, заступник начальника управління –начальник відділу професійного навчання управління кадрового забезпечення ГУНП в Донецькій області Євген Свистунов, заступник начальника управління – начальник відділу комплектування управління кадрового забезпечення ГУНП в Луганській області Володимир Подгорний.

Привітав майбутніх випускників із закінченням навчання ректор навчального закладу Віталій Глуховеря, побажав успіхів та наснаги у подальшій професійній діяльності.

За рішенням комісії з персонального розподілу в Дніпропетровській області нестимуть службу 166 випускників ДДУВС, у Луганській – 48, у Запорізькій – 46, у Донецькій – 31, у Кіровоградській – 12, у Херсонській – 12, у Полтавській – 12, у Миколаївській – 11, у Черкаській – 10, у Сумській – 6, у Житомирській – 3, в Одеській – 2, у Київській – 2, у Чернігівській – 2, у Хмельницькій – 1, у Закарпатській – 1, у Департаменті захисту економіки Національної поліції України – 5 осіб.

Навчальний процес закінчено, вже 1 березня випускники ДДУВС приступлять до виконання своїх службових обов’язків. Бажаємо їм успіхів та легкої служби!

 

 


1 789