Зустріч курсантів ДДУВС із начальником відділу Укрбюро Інтерполу ГУНП в Дніпропетровській області

Новини університету

На кафедрі кримінального процесу Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ курсанти 4-го курсу факультету підготовки фахівців для органів досудового зустрілися з начальником відділу Укрбюро Інтерполу ГУНП у Дніпропетровській області майором поліції Євгеном Паршутіним.

Євген Паршутін провів заняття на тему «Використання можливостей Інтерполу у попередженні, розкритті та розслідуванні кримінальних правопорушень, організація міжнародного розшуку та екстрадиції осіб, використання інформації, що міститься в банках даних Генерального секретаріату Інтерполу».

Під час зустрічі обговорили наступні питання: поняття та структура Міжнародної організації кримінальної поліції (МОКП) – Інтерпол, мета організації; порядок використання можливостей Інтерполу у попередженні, розкритті та розслідуванні кримінальних правопорушень; порядок організації міжнародного розшуку та екстрадиції осіб; використання інформації, що міститься в банках даних Генерального секретаріату Інтерполу.

Також лектор розповів про типові помилки, які найчастіше допускають слідчі під час оформлення документів, з якими звертаються до Інтерполу. Наприкінці зустрічі керівник відділу Укрбюро Інтерполу ГУНП в Дніпропетровській області поетапно роз’яснив алгоритм дій практичних працівників під час оголошення особи в міжнародний розшук.

 

 


2 035