Слухачі магістратури зустрілися з керівництвом кінологічного центру ГУНП у Дніпропетровській області

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулася зустріч слухачів магістратури 1-го курсу факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування та факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності із заступником начальника кінологічного центру ГУНП в Дніпропетровській області старшим лейтенантом поліції Костянтином Громом.

Тема заняття – «Використання можливостей кінологічного центру під час розкриття та розслідування кримінальних правопорушень». Під час лекції були розглянуті наступні питання: правова основа організації та діяльності кінологічних центрів; завдання та функції кінологічних підрозділів; використання службових собак під час розкриття та розслідуванні кримінальних правопорушень.

Зокрема, у ході лекції Костянтин Гром розповів про необхідність та доцільність використання службових собак під час розшуку правопорушників за запаховими слідами; пошуку вибухівки, вибухових пристроїв та вогнепальної зброї; наркотичних засобів, речовин та прекурсорів.

За результатами зустрічі співробітниками кафедри кримінального процесу було виготовлено навчальний фільм.

 

 


1 514