З нагоди Масляної у ДДУВС всіх бажаючих пригощали смачними млинцями з медом

Новини університету

Народними забавами та веселими піснями відсвяткували Масляну у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ.

У гості до майбутніх поліцейських та юристів завітали вихованці підшефного дитячого будинку, школи-інтернату та учні загальноосвітніх навчальних закладів міста.

Першою гостей привітала декан юридичного факультету Вікторія Савіщенко, побажала весняного настрою, злагоди та успіхів у навчанні.

Кожен день Масляної особливий, має своє значення і сенс. Згідно прадавнім традиціям організатори інсценували свято за днями тижня.

У понеділок зустрічали Масляну прикрашанням стрічками. У вівторок, розважальний день, проводили веселі конкурси та забави, змагання на силу, спритність і розум. У середу, як водиться, гостей пригощали млинцями, горіхами та солодощами.

Безкоштовний фуд-корт у навчальному закладі працював упродовж всього свята. Курсанти та студенти пригощали дітей гарячим чаєм та запашними млинцями з медом. Частували щедро: кухарі університетської їдальні випекли для гостей більше 2500 млинців.

Закликали Масляну дружно та голосно. Весну ж зустріли дружнім хороводом.

Після святкування для абітурієнтів була організована екскурсія навчальним закладом.

 

 


2 187