В університеті обирали кращих ораторів

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ пройшов відбірковий етап міжнародного конкурсу ораторського мистецтва «Цицероній-2017».

Організували та провели захід науково-педагогічні працівники кафедри філософії та політології й кафедри українознавства та іноземних мов.

Мета конкурсу – навчання студентів, курсантів, магістрів, аспірантів, ад’юнктів раціональної та ефективної технології підготовки та виступу з публічними промовами; формування у молоді спеціальних комунікативних умінь та навичок лідерства; оволодіння мистецтвом переконувати, професійно відстоювати погляди у суперечках та дискусіях; підвищення загального культурного рівня мовлення молоді.

Вислів «Дурно говорити так же непристойно, як і не вміти читати чи писати» став основним лейтмотивом конкурсу ораторського мистецтва.

Учасники підготували виступи-презентації на тему «Україна: її вдача та звичаї», виступали із промовами «Події, люди та їх вчинки», проблематика яких присвячена міжнародній співпраці співробітників поліції. Актуальність ідеї та вміння оратора бути переконливим, за такими критеріями оцінювали ораторів.

За рішенням журі перемогу здобули курсанти факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування: Катерина Гордієнко, Галина Волошина, Карина Чепеляк, Наталія Мазенко, Євгенія Денисенко та курсантка факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Ірина Струцька.

Учасникам, що пройшли до другого відбіркового етапу конкурсу, бажаємо творчих успіхів та перемоги.

 

 


1 531