Знову сцена кличе грати в КВК

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ пройшов конкурс Клубу веселих та кмітливих.

У дотепності та акторській майстерності змагалися збірні команди 4-х факультетів навчального закладу.

До складу журі увійшли т.в.о. першого проректора Роман Кацуба, начальник відділення виховної, соціально-гуманітарної та культурно-масової роботи ВКЗ Наталія Карнаух, директор Навчально-наукового інституту заочного навчання та підвищення кваліфікації Олександр Юнін, завідувач відділу зв’язків з громадськістю та міжнародних зв’язків Тетяна Чумаченко.

Конкурс КВК проходив під девізом «Дніпропетровський державний університет – кращий навчальний заклад». Команди змагалися у чотирьох конкурсних завданнях: «Привітання», «Біатлон», «Стем», «Відеокліп про життя в університеті».

Гра вийшла цікавою та напруженою. Всі учасники продемонстрували глядачам яскраві веселі номери та подарували безліч позитивних емоцій. Проте найкращими журі визнало 2 команди: «Патруль сміху та порядку» (факультет підготовки фахівців для органів досудового розслідування) та «Опера» (факультет підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції). ІІ місце виборола команда «Логіки немає» (юридичний факультет), ІІІ місце дісталося команді «Руки до гори» (факультет підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності).

 

 


1 581