Серед найсильніших дзюдоїстів України – спортсмени ДДУВС

Новини університету

У Дніпрі пройшов третій етап Студентської Ліги з дзюдо. Серед призерів – курсанти та студенти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

У змаганнях взяли участь 87 спортсменів з усієї України, серед них 13 майстрів спорту, 1 майстер спорту міжнародного класу. У цьому сезоні на татамі вийшли студенти з 14 вишів, зокрема з 10 вишів Дніпра. У спритності та силі з українськими спортсменами змагалися студенти Університету імені Яна Кохановського (Республіка Польша).

У результаті нелегкої напруженої боротьби спортсмени ДДУВС привезли зі змагань 5 медалей. Чемпіоном став студент 3 курсу Федір Панько, срібло вибороли курсантка 2 курсу Поліна Михайська та студентка першого курсу Марина Свиридова. Бронзові медалі дісталися курсанту 2 курсу Олександру Григоренку та курсанту 3 курсу Дмитру Лунєву.

Результати другого та третього етапів Студентської Ліги 2017 року будуть враховуватися при визначенні складу збірної Дніпропетровської області для участі у XIII Універсіаді України, яка стане відбірковим етапом на Всеукраїнську олімпіаду.

Вітаємо спортсменів ДДУВС та бажаємо подальших перемог!

 

 


1 059